Mayoo om følelser og frykt: – Jeg har ikke alltid vært sånn

Norsk-tamilske Mayoo Idiran er realityaktuell med «Kompani Lauritzen».
Foto: Skjermdump/tv2.no
TV-profilen Mayoo Indirans realitydeltakelse har fått han til å overkomme flere former for frykt.

TV-profilen Mayoo Indiran har jobbet med sceneskrekken i mange år. Nå er den tilbake, takket være et mislykket show han gjestet, ifølge Nettavisen.

Norsk-tamilen har vært med i siste sesong av «Kompani Lauritzen». Overfor Nettavisen sier han at å trosse høydeskrekk har vært det modigste han har gjort.

– Jeg har ikke turt å hoppe fra to-meteren en gang, men i en av øvelsene på «Kompani Lauritzen» måtte vi hoppe fra høyde. Da slapp jeg all kontrollen og bare gjorde det. Det syns jeg var veldig modig av meg.

Var klassens klovn

Overfor TV 2 beskriver han barndommen sin som turbulent.

– Allerede da jeg gikk i barnehagen så ble barnevernet innblandet. Jeg var veldig rampete av meg og ikke særlig snill med andre barn, sier en åpenhjertig Indiran, og fortsetter:

Foreldrene hans gråt etter en vitnemålsutdeling som skulle vise seg å bli en livsendrende erfaring, etter Indiran gikk ut av grunnskolen med åtte toere.

Faren hans satte seg ned og hadde en tøff samtale om hvordan har flyktet til Norge i håp om et bedre liv for seg selv og sin familie.

– Han forklarte disse tingene, hvor kjipt dem har hatt det, og hvor hardt dem har jobbet for å fostre oss, så gråt de. Det satte spor hos meg, og da skjønte jeg at jeg måtte ta tak i dette her, sier Indiran til TV 2.

Reality-kjendis

Indiran ble kjent under sin Paradise Hotel-deltakelse i 2016. Nå jobber han som IT-medarbeider på Rommen skole, hvor han selv gikk for rundt 17 år siden.

I «Kompani Lauritzen» er ikke Mayoo redd for å vise sine følelser, eller å si ifra dersom han er redd eller usikker.

– Jeg har ikke alltid vært sånn. Jeg ble veldig sårbar en periode og etter det så har jeg vært veldig tydelig på at jeg skal vise folk hva jeg føler. Jeg skal ikke holde noe tilbake på reaksjoner, for da kan de utenfra behandle meg slik jeg fortjener, sier han til TV 2.