Boua, Hkeem og William Garborg utgir ny singel

Oslo-gutten Boua debuterte som artist med de to P3X-listede låtene «Bare Du Vet» og «Skittent Spill» i 2021. Nå gir han ut ny singel.
Foto: Sony Music Norway
Oslo-artisten Boua får med seg tungvekteren Hkeem og TikTok-favoritten William Garborg i singelen "Farvel".
6Shares

For Boua er det å skape musikk en slags magi hvor den kreative prosessen består av å formidle inntrykk og følelser fra den virkelige verden – altså hvordan den ytre verden setter spor i den indre verden, og motsatt.

– «Farvel» handler om det å måtte ta farvel med en som du egentlig hadde et tett forhold til, og at det ikke finnes noe garanti på hvor lenge et vennskap eller forhold varer, sier Boua til Sony Music Norway.

Når 23-åringen fra Holmlia skriver musikk lar han steder, hendelser og personer fra den virkelige verden smelte inn i et univers inspirert av følelser, drømmer og det fantasifulle.

– Jeg synes det er et viktig tema å ta opp, fordi man ofte føler på savn og har vanskeligheter med å la ting gå. Og som oftest viser man det ikke.I tillegg så er det veldig kult å få med meg to så dyktige artister som også ville få ut deres følelser og tanker rundt temaet.

Fra lydtett rom til artistlivet

I et intervju med npsmusic.no forteller 23-åringen om hvordan har startet opp som artist.

– Jeg startet å lage musikk for ca. fire år siden, hjemme hos en kompis som hadde mic, lydkort og et lite lydtett rom. Jeg jobbet en stund med å finne mitt sound og landskap i musikken. Samtidig som jeg jobbet med å finne meg selv, ble jeg også kjent med Adil som nå er manageren min.

Selv liker han å fortelle historier fra den virkelige verden i sin musikk.

– Jeg vil si kreativiteten min gjør meg veldig uredd og dytter meg ofte bort fra komfortsonen min, noe som jeg føler har blitt til en styrke. Jeg henter oftest inspirasjon til å skrive basert på det visuelle rundt låten og jobber deretter fra et tema eller historie jeg ønsker å fremme.