ELLA A MGP-klar med norsk-brasiliansk stilblanding

Norsk-brasiliansk stilblanding fra ELLA A skal prege neste lørdags MGP-show.
Foto: Universal Music Norge
Årets MGP-deltakere er annonsert, og blant artistene som er klare for andre delfinale er tromsøværingen ELLA A med låten “Waist”.
12Shares

Født og oppvokst i Bello Horizonte i Brasil har ELLA A fra en tidlig alder vært påvirket av familiens eklektiske musikksmak.

Hun startet som sopran i det anerkjente koret Palácio das Artes som 12-åring. Ett år senere flyttet ELLA A til Tromsø sammen med moren sin. Da hun ønsket et større spillerom enn det operaen kunne tilby, gikk det over til pop.

– Jeg ser veldig fram til å skape noe nytt og unikt for Norge, samtidig som jeg representerer disse to landene som har gjort meg til den jeg er. Ikke minst, med mine dansere og mitt team som har nå vokst med meg i løpet av disse årene. Det å kunne dele denne muligheten, erfaringen og scenen med dem, gjør det hele magisk, sier ELLA A om å delta på Melodi Grand Prix til Universal Music Norge.

Visuell artist

Som artist er ELLA A veldig teatralsk og visuell, og “Waist” er intet unntak.

Mangfold og likestilling har alltid vært kjernesaker for det unge stjerneskuddet, noe som gjenspeiles i musikken hun skaper. Med en blanding av norsk pop og brasiliansk funk, og en kjærlighet for alle verdens språk og kulturer, opererer ELLA A som et samlingspunkt for artister fra alle verdensdeler.

– Låten handler om det øyeblikket man ser noen man er interessert i, vet at man vil ha dem og går etter det. Samtidig som det også handler om å føle seg selv, friheten til å danse og kanskje mest av alt, om “the wild ferocity” i den feminine energien, sier hun til Universal Music Norge.