Innvandringsfiendlige styrer «Folkeopprøret mot klimahysteriet»

Flere av dem som styrer «Folkeopprøret» er eller har vært aktive i innvandrings- og islamfiendtlige grupper. Der har de kommet med negative karakteristikker av innvandrere og muslimer. (Bilde fra SIAN demonstrasjon)
Foto: NRK
Grunnleggeren av den raskt voksende Facebook-gruppen har sammenlignet AUF med Hitlerjugend og kalt muslimer «vår tids nazister». En av administratorene har hetset statsministeren på Twitter, og har klare koblinger til den sterkt islamfiendtlige organisasjonen «Stopp islamiseringen av Norge».
0Shares

Facebook-gruppen «Folkeopprøret mot klimahysteriet» har på kort tid fått over 144 000 medlemmer og bred dekning i media. Blant annet har grunnleggeren Knut Amundsen (69) blitt intervjuet av NRK, ABC Nyheter, VG og Bergens Tidende. Han debatterte også med klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn (V) i Politisk kvarter fredag 21. februar.

«Folkeopprøret» har den siste tiden blitt en maktfaktor i den norske klimadebatten. Sjelden har en norsk Facebook-gruppe vokst så fort og fått så mye oppmerksomhet. «Folkeopprøret mot klimahysteriet» har til og med utløst en motreaksjon i form av Facebook-gruppen «Folkeopprøret mot folkeopprøret mot klimahysteriet», som nå har over 128 000 medlemmer.

Hvem er egentlig personene som styrer «Folkeopprøret mot klimahysteriet»?

Islamfiendtlige grupper

Faktisk.no har gått gjennom innlegg i sosiale medier som har blitt lagt ut av Amundsen og de andre administratorene og moderatorene i gruppen de siste årene. Til sammen dreier det seg om 22 personer, som blant annet bestemmer hvem som skal få være medlem og hva som er akseptabelt å skrive og ikke.

Les hele saken: https://www.faktisk.no/artikler/L2l/hvem-styrer-egentlig-folkeopproret-mot-klimahysteriet.