Rockekonsert samlet muslimer og jøder

UnityJam har andre gang samlet seg for å samle inn penger for å donere til hjelp og for å øke forståelse for konflikter og menneskene berørt av det. Foto: Illustrasjonsbilde.
Musikere og publikum nyter godt selskap samtidig som de øker bevissthet om konflikter i verden.

UnityJam har andre gang samlet seg for å samle inn pengerhjelp og for å øke forståelse for konflikter. Melodiøse klezmertoner, samt arabisk og sufi musikk klinger til ørene i Spangenberg-teatret i San Fransico utført av seks musikere.

Konserten ble arrangert søndag 16. januar for å øke forståelse mellom muslimer, jøder, palestinere og israelere og for å hjelpe flere millioner berørte fattige i Pakistan som fortsatt sliter i kjølvannet av fjorårets flomkatastrofe, skriver avisen Palo Alto Patch

Lidenskap og formål

Rockestjerne Salman Ahmed deltok, sammen med klemzersangerinne Elizabeth Schwartz, fiolinist Yale Strom, trommis Sunny Jain og gitarist John Alec.

– Når vi jammer sammen stoler vi på hverandre og har en felles lidenskap. Publikum på konserten koste seg med god musikk samtidig som samlet inn penger for mennesker berørt av konflikt. sier Ahmad, tidligere medlem av det pakistanske sufirock-bandet Junoon, til Palo Alto Patch.