Lager satirevideo om jobbvilkår under karantene

Kunst- og musikkkollektivet Offentlig Sektor satiriserer over nordmenns bruk av hjemmekontor.

Offentlig Sektor er et flerkulturelt musikk-kollektiv som endte opp med å skildre den nye hverdagen i norsk offentlig arbeidsliv ved et tilfelle.

– Vi startet faktisk å lage Hjemmekontor allerede i september 2019 fordi vi syntes noen burde ta til ordet for hvordan det faktisk er. Nordmenn jobber faktisk på hjemmekontoret.

Låten og videoen slippes 15. mai. Så kom korona-krisen til Norge i løpet av 2020, noe som har endret arbeidslivet radikalt.

– Nå er det slik at 61% av befolkningen oppgir at de hovedsaklig er hjemme eller har hjemmekontor ifølge Opinions daglig oppdaterte korona-monitor, så dette kunne altså ikke vært mer relevant. Derfor har vi også spilt inn en meget korona-vennlig
musikkvideo som vi mener godt illustrerer hvordan hjemmekontor faktisk fungerer i praksis.

Lager tekster om arbeidslivet

Offentlig Sektor er et band som har som mål å fortelle historiene til alle de som påvirkes av fylke, kommunal og statlig sektor.  Enten det er de urealiserte balletdrømmene til Anne (62) i Plan- og bygningsetaten, eller hvordan det går når Geir (53) laster ned Tinder.

Kollektivet består av Christian “Zawadi” Petterson (vokal), Felipe “Fela” Orellana (vokal), Abdi “Black Lightning” Baisa (gitar, vokal) og Vegard “T-Bone” Tveito (bass, vokal).