Sondrey slipper nytt album

Artisten Sondre Mulongo Nystrøm slipper ut sin nye album denne uken.
Foto: Øyvind Strønen
Har selv produsert, mikset og mastret albumet «INSOMNIA».
44Shares

Sondrey, eller Sondre Mulongo Nystrøm, er kanskje mest kjent gjennom talentshow som The Stream, X-Faktor, Stjernekamp, og som en av finalistene i Melodi Grand Prix 2020 med sangen «Take My Time».

12. mars slippes minialbumet «Insomnia», som tar en mer personlig retning og handler om hans egen reise gjennom temaet identitet, spesielt i lys av det å være adoptert.

Etter et lengre opphold i Kenya, var det som en brikke plutselig falt på plass hos ham. Siden da har han gått mye tilbake til røttene musikalsk. Inspirasjonen og ideene han har tatt med seg fra Kenya, fusjoneres med Sondres sterke røst, og musikalske teft.

Sondre utdannet seg ved den Stargate-grunnlagte musikkutdanningen på Lillehammer, Limpi. Her oppdaget han sin pasjon for analoge synther, japansk kultur og eksperimentell RnB og hiphop. Som låtskriver har Sondre blant annet samarbeidet med Rebecca Black på hennes single «Scream», og har siden beveget seg inn i det asiatiske låtskrivermarkedet, nærmere bestemt K-pop, med låta «Why Not» for den kjente gruppa Loona, som gikk inn på Billboard top 100 i USA.