Setter ned ringeprisene til Pakistan

 
Foto: telio.no
I forbindelse med Ramadan-avslutningen og Eid-feiringen setter Telio ned ringeprisene til Pakistan. 

Endringene startet man fra og med 1. juli 2015, og omfatter både mobil- og hjemmetelefoni.

– Vi har som mål å fortsatt være førstevalget til alle som ringer Pakistan, ved å tilby de laveste prisene i fremtiden også sier Amin Haghighifard, markedssjef i Telio (bildet), til utrop.no.

Hvor lenge har Telio hatt dette tilbudet?

– Telio var den første teleaktøren som tilbød inkluderte minutter til Pakistan for over ti år siden. Når det gjaldt hjemmetelefoni var vi et av de første som gjorde det billig å ringe til utlandet, slik at mange av kundene våre i dag har vært kunder hos oss i over ti år. På mobil har hatt vi et tilbud med svært lave priser til utlandet i rundt fire år. Vi merket i fjor at alle operatører med lave priser til utlandet hadde nærmest identiske priser. Vi bestemte oss derfor at vi skal gjøre noe nytt og lanserte Telio Mix i år.

Selskap med innvandrerfokus
Hvorfor gjør Telio det så skarpt med sine utenlandsabonnementer?

– Vi har alltid forsøkt å ha de laveste prisene til utlandet, og når vi setter ned prisene så merker vi at kundene ringer mer til utlandet, men også forteller sine venner og bekjente om tilbudet. Vi satser mer på dette enn på dyre markedsføringskampanjer. En kan trygt si at jungeltelegrafen går mye fortere blant innvandrere enn nordmenn, og det er en kultur for å fortelle venner og familie om gode tilbud.

Langt billigere Pakistan-priser
Haghighifard viser blant annet at det til Pakistan kostet tidligere 199 kroner for 250 minutter.

– Nå koster det 198,- for 400 minutter eller 297,- for 800.

Hva tror du tilbakemeldingene fra kundene vil bli? Kan det bli noen tekniske utfordringer når så mange ringer under Eid-feiringen?

– Telio har fokus på høy talekvalitet og et team som monitorer kvaliteten på samtaler kontinuerlig. Vi står for 65 prosent av all trafikk til utlandet på hjemmetelefoni og har virksomhet i fem ulike land, så du kan trygt si vi kan dette med lave priser til utlandet. For oss er det derfor sjeldent med tekniske utfordringer. Lokale forhold i enkelte land hvor trafikken øker under Eid-feiring kan eventuelt by på problemer, litt som mobilnettet i Norge får problemer under julaften eller nyttår, forklarer han.