Ny låt fra RnB-stjerneskudd

Natnael er klar med låten «Ingen bryr seg».
Foto: Oktawian Gornik
Natnael er født i Etiopia, men har vokst opp på Romsås. Han har drevet med musikk hele livet, og ble i 2019 signert til Nora Collective.

I 2021 fikk han sin første spellemannsnominasjon, og opptrådte fra kronprinsparets hjem på Skaugum. Han er nå klar med låten «Ingen bryr seg» fra sitt kommende prosjekt «Angst & Dr. Martens».

– Ingen bryr seg om hva du har gjort eller hva du har vært. Folk glemmer fort. Derfor er det viktig for meg å gi av meg selv, når folk faktisk tar seg tid til å høre på meg, forteller Natnael til Sony Music Norway.

Låten er produsert av Benjie (Arif, Stig Brenner, Isah, Skaar) og Marcel Basima (Stig Brenner, Dutty Dior, Gabrielle,).

Skiller seg ut på stemmen

Startskuddet, eller anerkjennelsen Natnael trengte for å ta steget som artist, skjedde da han sang foran musikklassen i 10. klasse, ifølge P3.

– Jeg visste ikke om jeg kunne synge i det hele tatt. Jeg sang for meg selv på soverommet og turte ikke engang å synge for familiemedlemmer. Vi fikk en musikkoppgave fra skolen der de spurte om vi kunne spille et instrument, danse eller synge. Da tenkte jeg: «Fuck it – nå får jeg bare teste om dette funker.», sier han til P3.

Når P3 spør Natnael om hva som skiller ham fra resten av urban-landskapet i Norge, svarer han:

– Det som skiller meg ut, er at jeg har en ganske sterk stemme. Jeg vil være en entertainer som fyller Spektrum med et fett show. Jeg vil at lytterne skal føle seg bra og bli sett og hørt når de hører låtene mine. Jeg har noen ideer og ambisjoner, men som det må jobbes hardt med.