Norsk-ghanesisk rapper med ny videoutgivelse

 
Foto: Breathtaking Entertainment
Ghanaba (bildet), som kom ut i slutten av 2015 sammen med rapkollektivet Breathtaking Entertainment sin EP A Moment In Time, gir ut nå en live-video til låten.
0Shares

Videoen ble sluppet ut i går, 28. september. Trønderrapperen Gabriel ”Ghanaba” Pepra (26) har med seg Viking broderen og Breathtaking Entertainment medlemmet Tideman på denne sangen for å kryddere den litt ekstra.

– Sangen Go Getter handler om å være fokusert og målbevist på det mann ønsker å oppnå. Men så er den også en klar beskjed til alle som tror de kan stå i veien for vår visjon om  å finne en ny hobby fordi vi er ustoppelig. Vi har kun ett fokus, og det er å fortsette å jobbe hardt i alt vi gjør uansett hva vi møter av hindring på veien. Vi skal fremover, sier via en pressemelding til utrop.no.

Laget video i kongelige omgivelser
Musikkvideoen som er er ment for å vekke ”go getter-følelsen” i sangen er laget i London. Blant annet har man vært i området rundt Buckingham Palace, hvor guttene fikk med seg folk i alle alder og fra alle verdensdeler til å bli med i musikkvideoen.

Regissøren er Oliver Whitehouse som er kjent for å har jobbet internasjonalt med artister som Azealia Banks, Saigon, DJ Premier og Statik Selekta.

Linker:

Nettside: http://www.breathtakingent.com/

Go Getter på soundcloud og spotify: https://soundcloud.com/breathtakingent/2-go-getter 
https://open.spotify.com/track/5Irm11gsjgCEZ6nDXY7KKJ

Link til musikkvideoen: https://youtu.be/ycAHZgHHsP4

Om artisten

Gabriel ”Ghanaba” Pepra er medlem og grunnleggeren av Trondheims rapgruppe, Breath Takers, som nå eksisterer under navnet Breathtaking Entertainment (BTENT).

Ghanaba (som betyr sønn av Ghana) kom til Norge i 2005 i en familiegjenforening sammenheng. Han har skrevet raptekster siden han var 12 år.

Musikkinteressen hans kom i en veldig tidlig alder. Som barn hørte han på alle slags musikk, men gospe var noe som var mest tilgjengelig i hjemme deres med tanker på at familien har alltid vært troende kristne. Hip-hop og rap var noe han hørte for det meste sammen med kompiser og vennegjengen og interessen for denne sjangeren ble større og større jo mer han hørte og forsto kunsten i den. Selv om rap ble favoritten, hørt han like mye på andre musikksjangere som han hørte på hip-hop.

Ghanaba er rett og slett bare glad i god musikk. Han hørte for det meste på artister som Fugees, Wycleff Jean, Laureen Hill, Bone Thugs and harmony, Micheal Jackson, Eryka Badu og Black Eyed Peas. I nyere tida har han også hatt interesser for artister som Chamillionaire, Kanye West, common, Pusha-T, Trae The Truth og Dirty south rap for det meste.

Siden Breatht Takers startet, har det vært bare seriøs arbeid i og utenfor studio. Gruppa har spilt konserter både i Trondheim og andre plasser i Norge, blant annet på festivaler og ikke minst har de vært med på TV2-programmet Norske Talenter, hvor de imponerte dommerne og publikum.

Gruppa har også nylig startet et nytt label, Breathtaking Entertainment (BTENT), som er litt større og har flere artister involvert.

Breathtaking Entertainment er et rapkollektiv som har fokus på promotering og utvikling av gutta i Breath Takers selv, men også andre unge og lovende artister i Trondheim Alle BT Entertainment artistene (Ghanaba, T-Clean og Tidemann) jobber for tiden med soloprosjekter som slippes i løpet av 2016 og  tidlig i 2017.

Ghanaba har en stil som fletter to kulturer sammen og gir en avslappende sound. Artisten rapper på to språk (engelsk og det ghanesiske språket “twi”) så du kan ofte høre han bytte mellom språkene i noen låter. Han viser tydelig i musikken at han ikke har glemt røttene sine, selv om han nå bor i Norge. Han klarer å harmonisere de to kulturene også i musikken. Soloalbumet Dilemma Of A Ghost ble sluppet ut i 2014 med singlene We Killing It og Crucify You