Norsk-kurdisk wrestler tar internasjonale steg

 
Foto: Sidekick Photography
Sist Utrop skrev om det norsk-kurdiske wrestlingstalent Heresh Kurdi (23) vill han bli Kurdistans svar på Hulk Hogan. Nå er han på turné i Tyskland.
0Shares

Kurdi, som er opprinnelig fra Kurdistan og bor i Oslo, skal frem til 20. april turnere i Tyskland for det tyske wrestlingforbundet IPW, og ellers farte rundt i europeiske wrestlingringer. 

– Turnéen er fikset av den tyske wrestlingagenten Florian Witte. Han sier at han ser talent i meg og vil hjelpe meg med neste steg, nemlig det å komme seg ut i internasjonal wrestling. Witte har fikset store kamper for meg, sier Kurdi.

Ærer kurdiske frihetskjempere
Kurdi har kontrakt med det norske wrestlingforbundet NWF og kaller signaturbevegelsen sin (bevegelsen for å avrunde og vinner kamper) for “Peshmergas Bullet”.

Foto : Independent Pro Wrestling Germany

– Jeg ville dedikere og vise min respekt til peshmergaene, de kurdiske som har mistet sine liv og ofret seg for friheten og i kampen mot IS i Kurdistan. I manøveren løper foran motstanderen og skyver frem beina rundt mageregionen. Videre pusher jeg armene opp fra bakken og håper opp med over kroppen, så ned mellom beina, slik at motstanderens ansikt treffer bakken.

Foto : Independent Pro Wrestling Germany

Han har allerede wrestlet i Danmark i løpet av turnéen. 

Foto : www.hansemeister.com

– Jeg har allerede wrestlet et tag team (lagkamp) i Danmark med El Vecino fra Colombia som partner mot Sveriges Elit (Steinbolt og Harley Rage) som er nåværende Norges tag team-mestere. Under turneringen skal jeg bryne meg mot navn som Nikita Charisma, Thunderhawk, Dirty Dragan, Leeloo, Nitro Green, Michael Knight, Marcus Monere, Sean Lucas, Axel The Rotation, Mot Van Kunder, Lightning Lei, Khaled Kadir, Kurt Simmons, Herve Ramos og Günter Schmid.

Foto : Independent Pro Wrestling Germany

Til Nederland og Sveits
29. mars skal han i ilden i Sveits, for så å ta turen videre til Nederland

– Jeg skal ha tre kamper på en kveld. Den som får flest poeng i løpet av de kampene kommer til å være med i finalen for det sveitsiske forbundets SPW pokal, mens 2. april skal jeg være med en kamp i Nederland for å kjempe om juniormesterskapet til deres forbund PWS.

Les også:

Utrops sak om Heresh Kurdi fra oktober 2015

Heresh Kurdi intervjuet i det engelskspråklige wrestlingbladet Indy Wrestling (ekstern link)