Norsk MGP-deltaker slipper musikkvideo til “Queen of Kings”

Alessandra Mele slipper ut video til sin MGP-hit "Queen of Kings".
Foto: Universal Music/Marius Sørgjerd
Stjerneskuddet Alessandra fulgte fredag opp megasuksessen til debutsingelen “Queen of Kings” med en splitter ny musikkvideo.

I musikkvideoen fremhever Alessandra Mele (20), som er opprinnelig italiensk, låtens allerede sterke budskap om å alltid tørre å være seg selv, ifølge Universal Music.

Videoen hadde premiere på Alessandras YouTube-kanal. Videoen er laget av Scope Creatives med Alexander Zarate på regi og Oda Marøy som produsent.

“Queen of Kings” har hittil sanket inn over svimlende 30 millioner strømninger, og på TikTok har sangen over 260 millioner visninger.

Først ute i Eurovision

Tidligere denne uken ble det annonsert at det norsk-italienske håpet skal først ut på scenen 9. mai – klar for å kapre seernes hjerter under åpningen av første Eurovision-semifinale.

Alessandra flyttet til Norge etter å ha fullført videregående for to år siden. Hun deltok i The Voice i 2022 og bor nå i Lillehammer, hvor hun studerer på musikkskolen LIMPI.

– Hvem som helst kan være Queen of Kings. Queen of Kings er noen som tror på seg selv, og ikke bryr seg om andres meninger. Personen har gått gjennom mye, men har til slutt klart å komme seg seirende ut av det med ny lærdom, sier artisten til Universal Music.