Sjaman Durek Verret sier han er blitt drapstruet

FORLOVET: Kronprinsesse Märtha Louise og shaman Durek Verret.
Foto: Soulspring. Gjengitt med tillatelse
Prinsesse Märtha Louises kjæreste, Durek Verret, sier i et intervju med Dagbladet at han er blitt drapstruet etter at de offentliggjorde at de var et par.
0Shares

I et intervju med The Sunday Times
nylig fortalte Verret at han var blitt utsatt for rasisme etter at han og prinsesse Märtha erklærte at de var et par. I et nytt intervju med Dagbladet
sier sjamanen at han også har mottatt drapstrusler.

– De fleste truslene jeg får, kommer i meldingsform. Det er folk som skriver: «Du fortjener å bli drept fordi du er i et forhold med prinsessen» og «Du bør passe deg, fordi noen kommer til å tilintetgjøre deg». Jeg får også meldinger om at «hvit og svart ikke hører sammen», og så videre, sier Verret til avisen.

– Jeg er ikke bekymret. Jeg fokuserer på kjærlighet, familie, venner og det å leve et godt liv, sier Verret.

Han sier truslene ikke er anmeldt til politiet, men at han har diskutert dem med Märtha Louise som står under beskyttelse av livvaktene til Den kongelige politieskorte. Oslo politidistrikt har ikke svart på spørsmål rundt prinsessens sikkerhet, skriver avisen.

– Prinsesse Märtha Louise har livvakter, noe som er nødvendig når hun er i Norge, men det har ingenting med meg å gjøre. De sørger for at hun er trygg, sier Verrett.

(©NTB)