Stenger ungdomsskole i Oslo-Øst etter koronasmitte – Solberg inviterer innvandrere til koronadialog

Statsminister Erna Solberg (H) ber om hjelp til å nå bedre ut med budskap om koronasmitte, sykdom og tiltak for å stanse spredningen av pandemien.
Foto: Tore Sætre
Etter to tilfeller av koronasmitte stenger Granstangen skole i Oslo torsdag og fredag. All undervisning vil foregå digitalt.
9Shares

Skolen har de siste dagene fått påvist to smittetilfeller, det siste onsdag kveld, og flere elever, lærere og skoleledere er nå i karantene.

Stengningen av all fysisk undervisning er tatt i samråd med kommuneoverlegen, skriver skolen på sine nettsider.

Ungdomsskolen ligger på Stovner, bydelen i Oslo med høyest smittetall.

Erna Solberg inviterer innvandrermiljøer til dialogmøte om koronatiltak

Statsminister Erna Solberg (H) har invitert flere innvandrerorganisasjoner til et digitalt dialogmøte om koronatiltak torsdag.

«Bakgrunnen for møtet er den langvarig høye og økende koronasmitten blant flere innvandrergrupper», står det i en pressemelding fra Statsministerens kontor.

Formålet er å be om hjelp til å nå bedre ut med budskap om koronasmitte, sykdom og tiltak for å stanse spredningen av pandemien.

I tillegg til statsminister Solberg vil også kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby, kultur- og likestillingsminister Abid Q. Raja, assisterende direktør i Helsedirektoratet Espen Rostrup Nakstad og direktør ved Folkehelseinstituttet Camilla Stoltenberg delta.

Møtet, som finner sted torsdag 5. november klokken 20, og kan følges på regjeringen.no/koronadialog.