Ny video fra Hanne Tveter og Diego Amador

Sist helg ble musikkvideoen til singelen "Miel y Sal" sluppet ut, en spansk alegria med Hanne Tveter og flamencoartisten Diego Amador.

Videoen beskrives som “full av solvarme, sommerminner og eksotiske flamenco rytmer”, ifølge en pressemelding fra hannetveter.no.

Låten «Miel & Sal» (oversatt til norsk: honning og salt) er Hannes bidrag til å fylle det norske høstmørket med varme toner og lys fra Spania. Låten er en kjærlighetssang i flamenco-stilen por alegrias, i velkjent fusjon med Tveters jazz.
Alegrias er en musikalsk form innenfor flamenco-sjangeren, som har en rytme bestående av 12 slag, og har sin opprinnelse i Cadiz. Artisten Chano Lobato sees som en av de fremste eksponentene.
– Sangen tar meg tilbake til stemningen og varmen i luften, når man går langs Guadalquivir elven og over Triana broen, til disse hete sommernettene i Sevilla, forteller hun.
Hanne Tveter har vært gjennom en omfattende musikalsk reise sammen med flamenco musikeren Diego Amador helt siden de ble kjent rett før pandemien i 2020. Resultatet er en fusjon av musikk og kulturer, og tre nye låter utgitt sålangt i år.
Tveter skal holde konsert i Madrid i desember, og slipper nytt album i 2023.
https://www.youtube.com/watch?v=UrqPTWUmMbA