Ny video fra Hanne Tveter og Diego Amador

Sist helg ble musikkvideoen til singelen "Miel y Sal" sluppet ut, en spansk alegria med Hanne Tveter og flamencoartisten Diego Amador.
52Shares

Videoen beskrives som “full av solvarme, sommerminner og eksotiske flamenco rytmer”, ifølge en pressemelding fra hannetveter.no.

Låten «Miel & Sal» (oversatt til norsk: honning og salt) er Hannes bidrag til å fylle det norske høstmørket med varme toner og lys fra Spania. Låten er en kjærlighetssang i flamenco-stilen por alegrias, i velkjent fusjon med Tveters jazz.
Alegrias er en musikalsk form innenfor flamenco-sjangeren, som har en rytme bestående av 12 slag, og har sin opprinnelse i Cadiz. Artisten Chano Lobato sees som en av de fremste eksponentene.
– Sangen tar meg tilbake til stemningen og varmen i luften, når man går langs Guadalquivir elven og over Triana broen, til disse hete sommernettene i Sevilla, forteller hun.
Hanne Tveter har vært gjennom en omfattende musikalsk reise sammen med flamenco musikeren Diego Amador helt siden de ble kjent rett før pandemien i 2020. Resultatet er en fusjon av musikk og kulturer, og tre nye låter utgitt sålangt i år.
Tveter skal holde konsert i Madrid i desember, og slipper nytt album i 2023.
https://www.youtube.com/watch?v=UrqPTWUmMbA