Nytt indisk-pakistansk matkonsept på Stovner

Ny indisk-pakistansk matbutikk åpner på Stovner senter til våren.
Foto: Flickr/Inge Knoff
Stovner Senter får inn to nye matkonsepter etter at Kitchen Caters og Delikaten er enige med Citycon om etablering på senteret.
59Shares

Senteret har nå et stort mangfold av spisesteder som bidrar til å utvikle senteret som en trygg og god møteplass for folk i Oslo-bydelen, ifølge en pressemelding fra Citycon.

– Vi er veldig glade for å få Kitchen Caters og Delikaten til senteret. Flere og flere av kundene våre etterspør spennende matopplevelser, og vi ser at spisestedene vi har på senteret i dag blir stadig mer populære. Disse er gode møteplasser og viktige sosiale soner i hjertet av Stovner, sier Irfan Akram, senterleder på Stovner Senter.

Kitchen Caters er et pakistansk-indisk matkonsept og Delikaten er slakter og kjøttbutikk. Begge flytter inn i løpet av mai/juni i plan 2 på senteret i nærheten av Ali Baba Steakhouse som har vært en stor suksess siden åpningen i mai 2022.

– Stovner Senter skal være en sterk handelsplass med mye spennende innen retail, mat og drikke. I tillegg skal vi være en trygg og god møteplass for folk som vil ut og spise sammen med familie eller venner.