Natteravnene gjenopptar vandring

Natteravnene stanset midlertidig sin patruljering i Stovner og Vestli etter å ha blitt kastet stein på. Nå er man tilbake i gatene i bydelen, i samarbeid med Oslo-politiet. Illustrasjonsbildet viser Odin, et av organisasjonens biler.
Foto: Wikimedia Commons
Oslopolitiet og Natteravnene har sammen besluttet å gjenoppta vandring i området Stovner/Vestli med virking fra lørdag.
0Shares

Natteravnene stanset midlertidig sin patruljering i Stovner- og Vestli-området 29. april, etter at en ungdomsgjeng kastet stein mot ravnene.

– Politiet har styrket sin tilstedeværelse i området med blant annet en mobil politipost og øvrig politinærvær for å skape trygghet, sier leder for Enhet øst, John Roger Lund i en pressemelding fra Oslo politidistrikt.

Etter at det ble kjent at natteravner ble kastet stein på, har flere frivillige ønsket å være natteravner.

– Både på Vestli og andre steder har flere frivillige meldt seg på natteravnene.no. Det viser at folk ikke er skremt, sier Lars Norbom, generalsekretær i Natteravnene til Aftenposten.

– Stanset midlertidig
Han sier at patruljeringen på Vestli ble stanset midlertidig.

– Den ene helgen vi sa nei til å patruljere var for å tenke oss om med tanke på denne situasjonen. Nå har politiet forsterket sitt nærvær i området. Det gjør at vi føler oss tryggere.

Norbom, sier det er stort behov for natteravner i hele Oslo, og oppfordrer folk til å melde sin interesse på www.natteravnene.no.