– Mot intoleransen i innvandrermiljøer

-De fleste angrep på lesbiske og homofile ikke utøves av norskpakistanere, nordafrikanere etc., men av unge norskinger mellom 13 og 24 år - og de fleste som truer og slår er venner eller bekjente av offeret, Bera Ulstein Moseng, forsker i NOVA.

-Unge muslimske gutter og menn er blitt utsatt for negativ tabloidisering etter den 11. september 2001. Plutselig framsto alle unge innvandrere fra Midt-Østen, Pakistan og Nord-Afrika som trangsynte mørkemenn, potensielle terrorister eller konemishandlere. Nå forteller norske medier oss at dette Mannlige Muslimske Monster har tatt opp jakten på norske homofile kvinner og menn, skriver Bera Ulstein Moseng i dagens refleksjon.

– I sommer har flere homser, og jeg kjenner en av dem, blitt overfalt på åpen gate av menn med antatt “Midtøsten-bakgrunn.” Noen antyder, og det feilaktig, at vi her er vitne til en ny og økende trend og at det norske majoritetssamfunnet har gjort seg skyldig i en unnlatelsessynd. Vi har ettersigende vært alt for politisk korrekte. Nå er det er på tide å ta intoleransen i de norske innvandrermiljøer på alvor.

Les hele kronikken: Homofili og det Mannlige Muslimske Monsteret