«Get out! Get out of here», sa dørvakta

0Shares

Allerede før de hadde fått satt seg, kom en dørvakt bort og krevde å få se legitimasjon.

«Hvorfor det? Vi har vært her flere ganger før», sa kvinnene forfjamset, og viste frem VISA-kortene sine. De tre venninnene er lykkelig gifte mødre fra Loddefjord som enten jobber eller går på skole.

Men i stedet for å gi kvinnene svar på spørsmålet skal dørvakten ha sagt «Get out!»

– Vi prøvde å spørre hvorfor, men fikk ikke noe svar. Han fortsatte bare å si «Get out! Get out of here», forteller Nisa Lekpracha til Bergens Tidende.

De siste ukene har det vært en del avisoppslag om thailandsk prostitusjon i Bergen.

– Vi var såret, irriterte og sjokkerte, og følte oss veldig urettferdig behandlet. Vi gikk helt ordinært, kjedelig kledd, med dongeribukser, lange gensere og ytterjakker. Kan ikke folk forstå at vi er helt vanlige mennesker, sier Nisa Lekpracha.

Assisterende daglig leder Cristian Valdes Carter ved Børs Café tok kontakt med Bergens Tidende. Han var på jobb fredag kveld, men så ikke det som skjedde.

– Vakten sier den ene damen var for beruset til å komme inn, en annen nektet å vise legitimasjon. Det ble høyrøstet krangling, og vakten ba dem gå, hevder Valdes Carter.

– Vi er provosert av de prostituerte som står på gaten utenfor, og har derfor innskrenket vår toleranse Vi vil svært gjerne ikke ha prostituerte inn her. Vi kan ikke drive å sjekke om de rekrutterer kunder hos oss eller ikke, sier daglig leder Emil Gjessing.