Dating for innvandrere

 
Norges første flerkulturelle avis Utrop relanserer nå den flerkulturelle kontaktforumtjenesten med ny teknologi, 3D design og nye funksjonaliteter.
0Shares

Målet med tjenesten er å gi unge med innvandrerbakgrunn mulighet til å bygge nettverk og bidra til at de kan finne en ektefelle i Norge. Men alle i alle aldersgrupper kan lage profil og bli medlem.

– På denne tjenesten er det er mulig å søke etter personer som har samme etniske bakgrunn og religion. På den måten kan unge finne en kjæreste som foreldrene lettere aksepterer, sier ansvarlig redaktør i Utrop Majoran Vivekananthan.

Tjenesten får også nytt navn, Mixcity.no, og skal representere et bredt spekter av brukere.

– Vi har laget en tjeneste som er urban, flerkulturell og nisjegrupper står i fokus. Meldingsfunksjonen benytter seg av det siste innen teknologi, og vi har vært innovative og funnet ukonvensjonelle løsninger. Vi vil etter hvert bygge ut denne tjenesten så den kan brukes også av andre minoritetsgrupper, sier Vivekananthan.

Ifølge Vivekananthan kan også Mixcity.no fungere som brobygger, ikke bare mellom innvandrere og nordmenn, men også mellom ulike etniske grupper.

Du kan lage profil og kontakte andre på www.mixcity.no.