Disse tre pleier kontakten med HRS

Det er i hovedsak er den «nasjonalkonservative» og sterkt innvandringskritiske fløyen i partiet som pleier kontakten med HRS.
Foto: Utrop
Sammen med partikollegene Christian Tybring-Gjedde og Per Willy Amundsen, er Helgheim blant få politikere som jevnlig lar seg intervjue, blir omtalt eller kommer med uttalelser til HRS’ islamfiendtlige nettside, skriver Filternyheter.no.
0Shares

I flere av virksomhetsplanene til HRS heter det at HRS er en «politisk tenketank» som bistår ulike politiske partier.

Når Filter Nyheter kontakter samtlige av de politiske partiene på Stortinget, er det bare ett som bekrefter å pleie kontakt med Human Rights Service: Fremskrittspartiet.

Kilder internt i Frps stortingsgruppe sier til Filter Nyheter at det i hovedsak er den «nasjonalkonservative» og sterkt innvandringskritiske fløyen i partiet som pleier kontakten med HRS i dag. Samtidig avviser talspersonene for innvandring og integrering i samtlige av de tre andre regjeringspartiene at de har noen kontakt med HRS over hodet.

– Fremskrittspartiet har kontakt med en rekke NGOer, tenketanker, forskere, eksperter og andre organisasjoner som vi mener kan tilføre partiet nyttig informasjon, relevante innspill eller som konstruktivt utfordrer vår politikk. Human Rights Service er en av disse, sier Jon Helgheim, innvandringspolitisk talsperson for Frp, til Filter Nyheter.

Les hele saken i Filternyheter.no