– Snikislamisering er motivasjonsfaktor for sniknasjonalisering

Disse skremmer bort morgendagens velgere, særlig unge velgere. Det er ikke rart Frp mister støtte, skriver Bahareh Letnes i en kronikk i VG.
Foto: Skjermdump NRK
– Jeg er nok sikkert en av tusenvis som valgte bort Frp på grunn av Carl I. Hagen, Christian Tybring-Gjedde, Per-Willy Amundsen og Sylvi Listhaug – talspersoner for fordommer, intoleranse, nasjonalisme, misnøye og skremselspropaganda, skriver Bahareh Letnes i dette innlegget.
0Shares
Redaksjonen
Latest posts by Redaksjonen (see all)

Bahareh Letnes er kjæreste og og samboer med tidligere fiskeriminister Per Sandberg (Frp).

– Jeg har lyttet og lest hva disse «sniknasjonalistene» sier og kommenterer. Til deres forsvar kan det sies at de er kunnskapsløse. Men heldigvis får de ingen oppslutning. Det som er trist er at de river ned det som i utgangspunktet er et liberalistisk parti, skriver hun i en kronikk i VG. 

– Med god bistand fra disse nasjonalistene er Frp er i ferd med å distansere seg fra sin ideologi og sine velgere. Særlig Oslo Frp, med Carl I. Hagen, Tybring-Gjedde og lederen i Oslo Frp. […] De «sniknasjonaliserer» et parti som har liberalismen som ideologi. Slik trekker de til seg en liten skare velgere, men skyver de store velgermassene bort.

Videre skriver hun:

– Jeg er for en sterk, restriktiv og rettferdig innvandringspolitikk, men mener oppriktig talt at liberalismen er løsningen på fred og redusert migrasjon, ikke proteksjonisme og «sniknasjonalisering».

Les hele kronikken i VG her.

Fpu støtter Letnes

Leder i Fremskrittspartiets Ungdom (FpU) i Oslo, Herman Fåne (22), mener derimot at Bahareh Letnes reiser en viktig debatt i Frp.

– Jeg tror ikke den nasjonal-konservatismen som Letnes peker på, er noen velgermagnet for hverken unge eller damer. Vi må i Frp i langt større grad markere oss som et liberalistisk parti med moderne og gode løsninger for enkeltmennesket, sier Fåne til VG.

Sandberg: Bidrar med grammatikk

– Bahareh står hundre prosent for sine meninger, noe hun har dokumentert i ulike medieopptredener. Vi diskuterer mye politikk, og har enighetspunkter og uenigheter, skriver Letnes’ samboer Per Sandberg i en sms til VG.

Om sitt bidrag til det aktuelle innlegget, skriver han:

– Jeg bidrar så godt jeg kan med grammatikk.