Kan ha vært en kvinnelig selvmordsbomber

Ifølge NTB skriver russiske medier at personen bak angrepet på flyplassen Domodedovo kan ha vært en kvinnelig selvmordsbomber
En kvinnelig selvmordsbomber kan ha utførte attentatet som tok minst 35 liv på Domodedovo-flyplassen, skriver nyhetsbyrået RIA Novosti.
Mye tyder på at attentatet er utført av islamske ekstremister fra Nord-Kaukasus. Selvmordsbomberen hadde følge av en mann som stod bak henne da bomben gikk av, skriver nrk.no.
– Eksplosjonen skjedde i det øyeblikket  da den antatt kvinnelige selvmordsbomberen åpnet vesken sin, ifølge en anonym sikkerhetskilde til RIA Novosti.
Terror grupper fra Nord-Kaukasus

I går sa forsker ved Forsvarets forskningsinstitutt (FFI), Tor Bukkvoll, at islamistiske grupperinger fra Nord-Kaukasus trolig står bak det blodige terrorangrepet.

– Handlinger som disse har grupperingene har gjennomført tidligere. Den islamistiske opposisjonen i Nord-Kaukasus har bare styrket seg de siste årene, sa Bukkvoll til nrk.no

Skylder på sikkerhetsledelsen
Medvedev mener ledelsen ved flyplassen Domodedovo må holdesansvarlig for terrorangrepet mandag.
– Det som skjedde, viser at det var klare brudd på sikkerheten. Noen måtte prøve veldig hardt for å få med seg så mye eksplosiver inn, sier Medvedev ifølge nyhetsbyrået Interfax.