Blogger mot islamister

Mislykkes: Walid al-Kubaisis film om islamisme overbeviser ikke, mener vår anmelder.
Forfatter og filmskaper Walid al Kubaisi har startet bloggen www.opplystemuslimer.no . Han har fått støtte fra Fritt Ord og ønsker å presentere nye stemmer i offentligheten.
– Jeg vil skape et ståsted for folk som er opplyste eller sekulære muslimer. De kan utveksle meninger og snakke om bekymringer og fremtiden hvis islamiseringen av det norske samfunnet fortsetter, sier han til Aftenposten.no
Høyreekstrem stempel

De første sakene på bloggen handler om bruk av hijab, hvorfor det?
– Ytringsfriheten blir bekjempet på en snikende måte i Norge. Det ser du når du for eksempel kritiserer hijaben. Da flørter du med høyreekstremister, sier Kubaisi, som selv er blitt stemplet som rasist og høyreekstrem etter å ha kritisert islam, blant annet i filmen Det muslimske brorskapet.
Nyttige idioter
– Det er nyttige idioter som forsvarer islamistene. Jeg syns norsk innvandringspolitikk dreier seg for mye om religion. Til tross for at konservative muslimer får stor plass i media, setter de i gang kampanjer med en gang det kommer kritikk. Det er ytringsfrihet i Norge og det er klart jeg har rett til å komme med kritikk, sier al Kubaisi.