Kritiserer muslimske innvandrere for latskap

 
Frps innvandringspolitiske talsmann uttalte onsdag at muslimsk innvandring ikke er gunstig for Norge. Selv skulket han stortingsjobben for å dra til syden med kona, skriver TV2 nyhetene.
0Shares
– Innvandringen til Norge spesielt fra muslimske land, er helt åpenbart ulønnsomt for det norske samfunnet på langsikt, sa Per Willy Amundsen, Frps innvandringspolitiske talsmann, i spørretimen i Stortinget onsdag.
Uttalelsen kommer dagen etter det ble kjent at Frp-poltikeren i påske droppet komitèreise og innvilget seg en ekstraferie på Kreta. Først om noen uker følger en tre måneders ordinær sommerferie for stortingspolitikerne.
Skulket du jobben i stedet for å gjøre dine plikter på Stortinget?, spør TV2 Nyhetene.
– Jeg ønsker ikke å sammenligne de to forholdene, sa Amundsen. Som likevel legger meg flat dersom noen oppfatter at han ikke har respekt for Stortinget.

Provosert 
Kritikken pøser nå på mot Frp-politikeren, og flere lar seg provosere av Amundsens krasse utspill mot «ulønnsomme» muslimer, samtidig som han skulker jobben.

– Jeg føler meg ikke truffet av denne kritikken. Hvis du går tilbake og sjekker statistikken på min deltakelse og oppmøte på Stortinget, vil du se at jeg er en av de representantene som er mest tilstede, avslutter han til TV2 Nyhetene.