– OK med flyktning-nei

Aksepterer Elverum Frps forslag om asylsøkerstopp: partileder Siv Jensen.
Foto: frp.no
Frp-leder Siv Jensen har ingenting imot forslaget fra Elverum Frp om å si nei til flyktninger og asylsøkere i kommende fireårsperiode.
Under åpningen av den lokale valgkampen i Elverum foran et par hundre velgere som tilskuere fikk Jensen høre forslaget fra den lokale partiledelsen, skriver ostlendingen.no.
Fra gateplanet hørte hun ordførerkandidat Kersti Grindalens appell der den lokale partitoppen slo fast at Frp i Elverum ikke ønsker flere asylsøkere og innvandrere i kommende fireårsperiode.
– Vi klarer ikke å gi flyktningene og asylsøkerne i Elverum en fullverdig integrering. Her har vi sviktet. Først når integreringen er akseptabel, vil Elverum kunne ta imot nye grupper, sier Grindalen til ostlendingen.no.
Handler om lokalt selvstyre
Frp-leder Siv Jensen vil ikke ta avstand fra Elverum Frp, selv om partiets restriktive asylpolitikk innebærer at Norge fortsatt skal ta imot asylsøkere og flyktninger.
– Her må de lokale forholdene i Elverum gjelde. Jeg har tillit til at lokallaget vet hvor skoen trykker, både i forhold til flyktninger og andre viktige lokale saker, påpeker Jensen overfor ostlendingen.no.