Arrangerer seminar om selvutvikling

 
Foto: seema.no
13. oktober inviterer selskapet Seema AS til selvutvikling og ledelseskurs på Clarion Hotel Royal Christiania. Lovleen Rihel Brenna står bak Seema.
0Shares
Latest posts by Grazyna Skarpås (see all)

 Seminaret vil inneholde foredrag av Caroline Knudsen, Anders Lier, Olav Haraldseid, og Lovleen Rihel Brenna.

Seminaret er ment for jenter og kvinner med flerkulturellbakgrunn i alderen 16 til 30, og har som formål å inspirere og gi innsikt i hvordan de kan åpne lukkede dører inn til arbeidslivet.

– Alle våre innsiktsseminarer handler om jenters møte med ledere fra næringslivet som forteller om “veien inn til næringslivet” og veien inn til lederposisjoner. De får både tips, inspirasjon og verktøy. Det er også en møteplass for toppledere fra næringslivet og jenter med flerkulturell bakgrunn, forteller Loveleen Rihel Brenna, daglig leder for Seema, til utrop.no.

Seemas slagord er ”din suksess vår seier”. Foreningen arbeider for økt mangfold og deltakelse på det norske arbeidsmarkedet gjennom å formidle informasjon, drive veiledning og kvalifisering av både arbeidsgivere, unge jenter og kvinner med flerkulturell bakgrunn.

 
Foto : Gry Monica Hellevik

Seminardeltakere fikk jobb

Seema har arrangert et slikt seminar en gang før.

– Vi fikk en veldig positiv tilbakemelding fra deltakerne. En av deltakerne fikk også jobb, via vårt nettverk, forteller lederen.

Hun ser dette som veldig positivt.

– Selvfølgelig ønsker vi å ha et nettverk av jenter, som vi kan fremme opp og frem i arbeids- og næringslivet, sier Brenna til utrop.no.