Vil ha innvandrere til å heie på Norge

Foto: Arkiv
– Våre nye landsmenn drar ikke på påskeferie. Hiv dem inn på Ullevål stadion, er innspillet fra landslagssjef Egil "Drillo" Olsen.
0Shares

Tirsdag skapte Egil Olsen (bildet) overskrifter da han på pressetreffet før VM-kvalifiseringskampen mot Albania sa at han ikke brydde seg om det ”bare kom fem tilskuere” på Ullevaal fredag.

Spørsmålene kom i forbindelse med at salget av billetter til kampen mot Albania går heller trått. Fotballforbundet har solgt rundt 10.000 billetter og forventer kun 12.000 tilskuere på tribunen når kampen skal spilles.

– Tåler dere ikke en spøk i media? Selvsagt synes jeg ikke det er ålreit med kun fem tilskuere, og skal ikke late som om det er greit. Jeg regner med det kommer 10.000 tilskuere, jeg, sier Drillo til TV 2 Sporten.

– Hiv dem inn
Konfrontert med det lille oppstyret uttalelsene skapte, sa en noe oppgitt landslagssjef at folk selvsagt måtte skjønne at det var en spøk, før han lanserte et par mulige tiltak med glimt i øyet.

– Jeg fikk et par innspill som kanskje ikke var så dumme. Det er jo ikke alle i Oslo som er borte. Våre nye landsmenn for eksempel, de drar ikke på påskeferie. Hiv dem inn her, kommenterte han ironisk overfor Aftenposten.