Ås-ordføreren tildelt inkluderingsdiplom

 
Foto: as.kommune.no
Vestby og Ås Røde Kors Ungdom berømmet Ås kommune og ordfører Johan Alnes for at man har klart målsetningen om å bosette 20 flyktninger i år.  

Tirsdag denne uken troppet en del ungdommer fra gruppa opp med diplom fra Leve, Ikke Vent-kampanjen og kake. På diplomet sto det: “Tildeles kun skikkelige hverdagshelter”. 

Kriteriene er blant annet at mottakeren er med å gjøre en forskjell, slik at flere flyktninger kan starte livene sine med et godt hjem og muligheten til å jobbe, gå på skole og få venner.

– Kampanjen i regi av Røde Kors Ungdom er nasjonal. Ås kommune er en av ytterst få mindre kommuner som klarer å bosette det antallet flyktninger som de har lovet. På vegne av Vestby og Ås Røde Kors Ungdom vil jeg overrekke prisen til ordfører Johan Alnes, sier Anette Lande, leder i Vestby og Ås Røde Kors Ungdom, til as.kommune.no.

– Jeg har mange i kommunen som bidrar, NAV og eiendomsavdelingen er to av dem, det er flinke folk som bidrar til at vi når resultatet. De fortjener også ros, minnet hun om.