Ber Usman Rana reise “hjem til Pakistan”

 
Foto: Utrop
Senter mot Antisemittisme mener lege og samfunnsdebattant, Mohammad Usman Rana (bildet) og "hans islamistiske venner" bør forlate Norge, skriver dagen.no.
0Shares

I sitt ukentlige brev til sine medlemmer, kommenterer leder av Senter mot Antisemittisme (SMA), Michal Rachel Suissa, Saudi-Arabia og Kinas krav til økte menneskerettigheter i Norge.

SMA kobler Rana inn i saken fordi han, etter deres påstand, aldri har kritisert dødsstraff mot homofile, og at han i stor grad er opptatt av å kritisere Israel.

– I hans eget hjemland, Pakistan, er det helt vanlig å brenne kirker og drepe ikke-muslimer. Jøder får ikke lov å reise dit, skriver de i brevet.

Useriøst
Videre oppfordrer SMA Rana til å “reise hjem”.

– Vi råder islamisten Rana og hans mange islamistiske venner og trosfeller til å ta den saudiarabiske kritikken av Norge på alvor og forlate dette landet, som de plages slik av. Reis hjem igjen Rana, til det landet hvor ingen hindrer deg i å dyrke din tro.

I en e-post til dagen.no kaller den norsk-pakistanske samfunnsdebattanten brevet for “useriøs”.

– Jeg har kritisert staten Israel, aldri har jeg kritisert jøder eller jødedommen, da jeg har genuin respekt for jøder og deres religion som jeg oppfatter som nært beslektet med islam. Jeg har også gjentatte ganger kritisert Saudi-Arabias politikk på mange området. Følgelig faller SMAs innlegg på sin egen urimelighet.