Tjener på negativ omtale

Hege Storhaug er informasjonsleder i Human Rights Service.
Foto: Kagge forlag
Forfatter Hege Storhaug tjener millioner på negativ omtale av muslimer, og andres negative omtale av boken.
0Shares
Xueqi Pang
Latest posts by Xueqi Pang (see all)

Faksimile
Foto : Faksimile: Rights.no
Så langt har Hege Storhaug solgt 17.000 eksemplarer av boken «Islam – den 11. landeplage», melder Nettavisen. Nå er det femte opplaget på vei til butikkene.

Nå har den islamkritiske forfatteren tjent over 2,5 millioner kroner under én måned, skriver Hegnar.

Boken, som kritiserer Islam, maler et bilde av Storhaugs egen redsel for islamisering i Norge, i følge anmeldere. Hun ønsker blant annet at staten skal kutte all støtte til moskeer i landet. Selv er hun kristen.

Les også hvordan Hege Storhaug kan bli vinner av VGs Årets Navn

Negativ kritikk
Til tross for at store aviser som VG, Dagbladet og Aftenposten har latt være å anmelde boken, passerer Storhaug forbi både Petter Stordalen og Bjørn Kjos på topplisten over generell litteratur. 

Hun har også hatt trøbbel med at flere avtalte boksigneringer ble avlyst, og flere har åpenbart kritisert henne i mediene, blant annet Erling Fossen i Nettavisen.

Da hun ble stilt spørsmålet om hvorfor boka selger så bra svarte hun følgende:

– Folk er veldig urolige og bekymret for fremtiden. De opplever at folkevandringen er ute av kontroll, og det gjelder folk fra Rødt til FrP. Vi vet ikke hvem som kommer, annet enn at det er veldig mange unge menn med muslimsk identitet. Folk har forlengst forstått at islam ikke er en vanlig religion, men klarer ikke sette ord på hva det er som ikke stemmer.