– Vi tar fullstendig avstand fra rasisme

Strømsgodset-fansen tar avstand fra de som har kommet med hetsende og rasistiske tekstmeldinger til Flamur Kastrati. Illustrasjonsbilde fra Marienlyst stadion, Strømsgodsets hjemmebane.
Foto: Stian Trogstad
Lederen av GodsetUnionen sier hetsingen av Flamur Kastrati er helt uakseptabel.
0Shares

– Vi i GodsetUnionen tar fullstendig avstand fra rasisme og den type oppførsel. Det hører ikke hjemme noe sted. Folk burde tenke seg om to ganger før de begynner å lire av seg edder og galle og ta en pust i bakken, for det er ikke spesielt pent mye av det som har kommet ut, sier en klokkeklar Thor Arne Hanssen til Drammens Tidende.

Slik reagerer han på at det i fredagsutgaven kom frem at Kastrati mottok rasistiske meldinger og hets etter at han ble utvist i serieåpningen mot Brann i begynnelsen av mars. 

Ifølge Kastrati ble han mest hetset av folk han mener ikke har peiling på fotball. Kastrati mottok tekstmeldinger på mobiltelefonen og på ulike sosiale medier.

Kan ende med utestengelser
Hanssen sier det alltid vil være vanskelig å finne ut hvem som er de skyldige. I debattforumene er det flere som ikke er medlem av GU, eller som ikke bruker eget navn når de ytrer seg.

Supporterklubben har likevel et tydelig regelverk. Thor Arne Hanssen mener styret ikke er redd for å ta affære hvis det trengs.

–  Vi er veldig klare på akkurat det punktet der, spesielt når det gjelder rasisme, sier GodsetUnion-lederen til avisen.