Vil selge Resett-aksjer til Sian

Avtroppende Resett-journalist Shurika Hansen sier hun vil selge vekk aksjene sine i nettstedet til Lars Thorsen og organisasjonen Sian.
Foto: Claudio Castello
Generalforsamlingen i den alternative nettavisen Resett er i gang. Journalist og medeier Shurika Hansen sier hun vil selge aksjene sine til den ytterliggående organisasjonen Sian om hun ikke blir kjøpt ut.

Generalforsamlingen avholdes på Tjuvholmen i Oslo, ifølge VG.

Resett har havnet i en intern konflikt, mellom den nå sykmeldte redaktøren Lurås og styret, samt mellom en gruppe ansatte og Lurås’ forlovede Shurika Hansen.

Lars Thorsen, lederen for den ytterliggående aktivistgruppen Stopp islamiseringen av Norge, ankom generalforsamlingen mandag morgen.

Hverken Thorsen eller Sian er medeier i Resett, men Thorsen møter fordi han er gitt fullmakt av journalist Shurika Hansen, som eier en liten aksjepost på 0,6 prosent.

Vil selge til Thorsen

Hansen representerer sammen med den sykmeldte redaktøren Helge Lurås, som også er hennes forlovede, en av fraksjonene i konflikten.

– Lars Thorsen fra Sian møter opp for meg, skriver Hansen i en tekstmelding til VG.

Hansen sier hun ønsker å overføre sine aksjer til Sian «dersom hverken styret eller andre aksjonærer kjøper de», skriver hun videre.