Nabil beste BI-student på Master of Science

 
Foto: Handelshøyskolen
Blant masterstudentene som fikk sine vitnemål på BI tidligere denne måneden, var Nabil El Hamouti fra Galgeberg den beste innen sin studieretning. Nabil studerte Master of Science i regnskap og revisjon.
0Shares

Flere hundre Master of Science-studenter som avsluttet sin grad i 2016 var samlet på Handelshøyskolen BI under seremonien. Med familie og venner som tilskuere fikk studentene utlevert sine vitnemål av rektor Inge Jan Henjesand.

– Jeg ønsker å gratulere Nabil med utmerkelsen som en av de beste studentene på Master of Science-kullet for 2016 ved Handelshøyskolen BI – campus Oslo. Nabil har gjennom strålende resultater vist hva man kan få til med hard jobbing og en dedikert holdning til studiene, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Inge Jan Henjesand.

Vil bli revisor
Utmerkelsen under gradueringen ser han på som et bevis på dedikert arbeid, og planen videre er å bli statsautorisert revisor og bidra positivt til samfunnet med sin kompetanse.

– Jeg jobber nå hos revisjons- og rådgivingsselskapet BDO som revisor, og jeg ønsker spesielt å bidra aktivt i kampen mot økonomisk kriminalitet, sier Nabil.