Vil møte islam-kritisk markering med roser

SIAN (Stopp islamiseringen av Norge), her under en
Foto: Claudio Castello
SIAN (Stopp islamiseringen av Norge) har fått innvilget søknaden om å få holde en politisk markering i Drammen i mai. Leder i innvandrerråd maner til å møte markeringen med roser.
0Shares

Gruppen, som beskrives som sterkt islam- og innvandringskritiske, har fått taleforbud ved flere anledninger. Blant annet fikk man nei fra Kristiansand kommune til å holde et opplysningsmøte på Kristiansand folkebibliotek i 2014 fordi organisasjonen “brøt med kommunens verdier”.

Nå har man fått innvilgelse på søknaden sin til Drammen kommune om å ha en stand og politisk markering i Drammen, melder Drammens Tidende.

Lars Thorsen, talsmann for SIAN, ser dette som “helt greit”. Videre forteller at de kommer til å ha en stand med plakater og taler.

– Det er for å spre kunnskap om hva islam faktisk er, det er noe annet enn hva man hører fra politikerne og islamsk råd, sier Thorsen om hva de vil oppnå med stand og markering i elvebyen.

Vil møte opp med roser
Leder i Buskerud Innvandrerråd, Bijan Gharahkhani, sier at nå som SIAN får tillatelse, så vil han oppfordre muslimer, og andre, til å møte opp.

 
Foto : Privat

– Jeg vil komme med en rose til dem dersom de demonstrerer, og jeg vil oppfordre alle muslimer til å komme med dialog og roser, og vise at vi er fredelige, uttalte han til Drammens Tidende.