Helgheim: – Gharahkhani går mot grasroten

 
Foto: Skjermdump/YouTube
– Innvandringspolitisk talsperson i Arbeiderpartiet, Masud Gharahkhani, taler sine egne midt i mot, hevder Frps tilsvarende talsmann på feltet, Jon Helgheim, i en kommentar.
0Shares

I kommentaren sin i Nettavisen kaller Helgheim (bildefaksimilet) Gharahkhani for “et frisk pust i politikken”.

– Han beskriver problemer innvandring har medført på en måte folk flest gjenkjenner. Bare det er oppsiktsvekkende for en Ap mann å være.

Men det gir ham trøbbel, argumenterer Helgheim videre.

– For er det en ting du tydeligvis skal ligge unna, er det den naive illusjonen til grasrota i Arbeiderpartiet om at multikultur er bra og at innvandring lønner seg.

Urbant motmæle
Han viser til at det er særlig Aps partilag i storbyene som tar til motmæle mot Gharahkhanis nye innvandringspolitiske linje.

– Arbeiderpartiet i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger sier tvert nei til den tøffere linjen i asylpolitikken Gharahkhani forfekter. Ordføreren i Bergen (Ap) vil ha langt flere kvoteflyktninger (25.000 over fem år) og vil prioritere dem før egne innbyggere. For Bergen har bl.a. kuttet 60 årsverk innenfor tjenester til utviklingshemmede og tatt fra nær 200 eldre og syke tilbudet med varm mat levert til sine omsorgsboliger. Dette samtidig med at integreringen i Bergen går feil vei, færre og færre flyktninger kommer i jobb.

Klikk her for å lese kommentaren