VM-semifinalist rasismeanklaget

Skal ha kalt motspiller "nigger": Uruguays landslagsspiss Luis Suarez- her avbildet under VM i Sør-Afrka- spiller til daglig i Liverpool. Han er nå anklaget for å ha kommet med nedsettende kommentarer om hudfargen til Manchester Uniteds Patrice Evra. Saken er nå under etterforskning.
Foto: Globovision
Skal ha sagt n-ordet flere ganger under Premier League-kampen mellom Liverpool og Manchester United.
0Shares
I løpet av kampen på Anfield lørdag, havnet Liverpools Luis Suarez i klammeri med Patrice Evra. Situasjonen endte med at en tilsynelatende opprørt Evra mottok et gult kort fra dommeren, skriver united.no.
Lørdag kveld fortalte Evra til den franske TV-kanalen Canal Plus at fjorårets VM-semifinalist for Uruguay kom med rasistiske kommentarer i den aktuelle situasjonen.
– Jeg vil ikke gjenta hva han sa, men det var et rasistisk ord, og han sa det minst ti ganger. Han prøvde å irritere meg. Jeg har ikke tenkt å gjøre så stort nummer av dette, men det er veldig opprørende og skuffende.
Benekter
Evra har også rapportert det til det engelske fotballforbundet, som nå vil starte etterforskning av saken. Søndag ettermiddag gikk Suarez selv ut og benektet anklagene.
– Jeg er veldig opprørt og kan bare si at jeg alltid har respektert alle. Vi er alle like. Jeg går på banen med entusiasmen til en liten gutt som trives med det han gjør, ikke for å skape konflikter, skriver Liverpool-spissen på sin offisielle Facebook-side.