Fotballagent: utlendinger straffes hardere i Premier League

Scoringer og temperament: Italiensk-ghaneseren Mario Balotelli kan bli utestengt for å ha stemplet en motspiller, selv om dommeren ikke så forseelsen. Nå går hans agent, Mino Raiola, ut mot det engelske fotballforbundet, og sier han blir straffet spesielt hardt fordi han er utenlandsk.
Foto: Wikimedia Commons
Anklager det engelske fotballforbundet og dommerkorpset for å diskriminere utenlandske spillere. 
0Shares
I går ble Manchester City-spissen Mario Balotelli siktet av det engelske fotballforbundet (FA) etter sistnevntes stempling av Scott Parker under kampen mot Tottenham 22. januar. Alt tyder nå på at han vil bli utestengt i fire kamper for voldelig oppførsel, ifølge tv-kanalen Skysports.
Nå går Balotellis agent, Mino Raiola, med en flammende forsvarstale for sin klient.
– Utenlandske spillere får langt tøffere behandling av FA enn sine engelske kollegaer.

Kaller dommeren løgner

Han er svært kritisk til kampleder Howard Webbs håndtering av kampen og av Balotellis situasjon. Raiola stempler sistnevnte som løgner.
– Webb forklarte i sin rapport at han ikke hadde sett Balotelli tråkke på Scott Parker, noe som ga FA muligheten til å gripe inn. Jeg vet han så alt, fordi han snakket med Mario etterpå. Slik jeg ser det, må han utestenges på livstid fordi han ikke forteller sannheten.
Kan forsvinne
Raiola advarer nå City om at Balotelli kan ønske seg vekk fra engelsk fotball. 
– Jeg er bekymret, for når engelske spillere er involvert i noen alvorlige episoder, får det ingen konsekvenser. Men nå utlendinger er innblandet, som Balotelli og Kompany, så straffes de hardere, sier Raiola til Skysports