Terry Connor overtar Wolves

 
Foto: wolves.co.uk
Blir Premier League-historiens andre svarte manager.
0Shares

For knapt en time ble det kjent at Terry Connor (bildet) har jobben i den nedrykkstruede engelske Premier League-klubben Wolverhampton Wanderers, melder tv-kanalen Sky Sports.

Connor har inntil nå vært assistent under tidligere manager Mick McCarthy, som fikk sparken for nesten to uker siden.

– Siden vi valgte å skille lag med Mick, har vi vært gjennom en omhyggelig prosess der vi har vurdert ulike kandidater. Etter å ha snakket med en rekke folk, har vi avsluttet prosessen, og både jeg og styret er overbevist om at Terry er den rette mannen til å lede klubben resten av sesongen, sier styreformann Steve Morgan til Sky Sports.

Andre svarte i historien

Connor (49) blir ligaens andre svarte manager, etter at Paul Ince ledet Blackburn en kort periode i 2008-09-sesongen. Connor overtar laget i frem til ligaslutt, og lørdag får han sin ilddåp når Wolverhampton spiller borte mot topplaget Newcastle.

Jo Lescott, som har 14 landskamper for England, spilte selv på Wolverhampton i seks år, og hadde Connor i trenerteamet. Lescott mener Wolves har funnet den rette erstatteren.

– Connor er en av de mest innflytelsesrike trenerne jeg har jobbet med. Han kan mye om spillet og er en person som man får naturlig respekt for. Jeg tror han kan klare å få laget til holde seg oppe, uttalte han til The Daily Mail.