“Halal sexbutikk” åpner i Tyrkia

 
Foto: Skjermdump/helalsexshop.com
En nettbutikk som selger kondomer, orgasmekremer og massasjeoljer, har åpnet i Tyrkia.
0Shares

Nettsiden helalsexshop.com skal være den første i sitt slag i landet hvor det store flertallet av innbyggerne er muslimer, skriver VGNett.

Fra før av finnes det vestliginspirerte sex-butikker i det majoritetsmuslimske Tyrkia, hvor staten er sekulær, men hvor troende i større grad får innpass i det offentlige liv. I 2010 åpnet også Abdelaziz Aouragh, en nederlandsk-marokkansk forretningsmann, den første nettbutikken med muslimske ektepar som målgruppe. Ifølge han var det intet motsetningsforhold mellom det å ha et sexliv, og det å ha en sterk tro.

– Her vil du ikke finne noe pornografi, men produkter for kvinner, menn, samt informasjon om seksualitet, og hvordan islamsk praksis håndterer slike spørsmål, uttalte han dengang til El Asira.

– Ingen sex-fiendtlig religion
Klikker man seg inn på siden, står det en forsikring om at alle produktene som selges er i tråd med islamsk lære. På nettsiden er det også lagt opp til diskusjoner under overskrifter som “oralsex i henhold til islam”.

Grunnleggerne skriver at de håper nettbutikken kan bidra til å avkrefte fordommer om at islam er fiendtlig innstilt til sex, melder nettstedet english.al-akhbar.com.

– I de fleste omstendigheter hyller islam seksualitet som en menneskelig praksis, går det frem av de anonyme grunnleggerne.