Familiebilde skapte reaksjoner

Kordale og Kaleb er to homofile afroamerikanske som er fedre til to jenter. De har mottatt masse kritikk og hets på deres instagramkonto i forbindelse med et bilde av familiens daglige gjøremål. Hver dag starter kl 05.30, og de innrømmet det ikke er lett å være forelder.
Foto: instagram
To afro-amerikanske homofile fedre fra Atlanta i USA hetses på Instagram etter å ha lagt ut bilder av seg selv med sine døtre.
0Shares
Latest posts by Koubang Mbilase Enyam (see all)

Bildene på Instagram-kontoen forteller historien til en familie i sine daglige rutiner, og et av deres siste innlegg viser et bilde hvor fedrene Kaleb og Kordale gjør døtrene klare for skolen. I bildeteksten står det:

“Å være fedre betyr å vekke døtrene våre klokken 5.30, lage frokost, kle dem for skolen, og sende dem på bussen kl 06.30. Det er en typisk dag i vår husstand. Det er ikke lett, men vi nyter hvert øyeblikk og hvert minutt av #farskapet. #stoltefedre #svartefedre #stoltepappaer #homoseksuellefedre. “

Noen så et søtt øyeblikk mellom fedre og døtre, andre valgte å kommentere med nedsettende og rasistiske kommentarer som er blitt altfor vanlige. 

Harmløst bilde
Selv om mange av kommentarene og twitter-meldingene har blitt slettet, sendte Kordale og Kaleb en e-post til HuffPost Gay Voices med en kommentar angående reaksjonene de har mottatt i forbindelse med det harmløse bildet. 

– Når det gjelder det positive så er vi to homofile menn med tre barn som ikke har noen utfordringer med å forberede dem for skolen hver morgen; med det kommer alt de måtte trenge for skolen. Barna våre er heldige som har tre foreldre (Kordale, Kaleb og deres mor) som elsker, bryr seg om og støtter dem i alle beslutninger de tar, og vil fortsette å ta når de blir eldre. Vi er heldige som har muligheten til å forsørge dem på en måte som mange ikke har mulighet til, og det gjør oss glad å vite at de ikke forlanger mye! Formålet som foreldre er å forsørge, elske, utdanne, støtte, oppfordre og elske litt mer, står det blant annet i e-posten.

– I forhold til det negative så innser ikke folk at vi er to personer som har barn som elsker oss. Vi gjør det som er nødvendig for at de skal lykkes i denne verden som forandrer seg hele tiden. Samtidig så erkjenner vi det som har blitt sagt. Bildet ble lagt ut på sosiale media for å få folks meninger, så vi kan ikke bli sinte når det er det vi får fra folk. Folk tror at homofilie ikke kan oppdra barna deres til å bli heterofile. Og har samtidig nedverdigende tanker om at vi hjernevasker eller forvirrer barna fordi vi er homser. Men dette er komisk fordi folk glemmer hvor mange homofile kommer fra: nemlig heterofile hjem.