Vil starte “halal” erotisk butikk i Saudi-Arabia

 
Foto: Skjermdump/elasira.com
– Fokuset skal være på å fremme gode parrelasjoner, i tråd med shariapraksis, forteller nederlandsk-marokkansk gründer.

El-Asira er grunnlagt av Abdelaziz Aouragh i 2010, og har bygget seg opp som av de fremste merkene for kunder med muslimsk bakgrunn.

Fra sin base i Nederland vil man nå ut til kunder i Saudi-Arabia, nærmere sagt til pilgrimsbyen Mekka, som regnes som en av de helligste byer i islam.

Azouagh sier at han skal ha rådført seg med lokale muslimske ledere for å sikre at virksomheten er i samsvar med lokale saudiske lover og skikker. Saudi-Arabia regnes nemlig av mange som et av de strengest praktiserende land i den muslimske verden.

– Vi selger ikke hjelpemidler som sexdukker eller vibratorer. Våre produkter er sharia-kompatible, og vektlegger en dypere mening rundt seksualitet, sensualitet og åndelighet, sier grunnleggeren til nyhetsbyrået AFP.

“Sensuelle” oljer
Selskapet spesialiserer seg på “sensuelle” oljer (se bildefaksimilet) og har blant annet fått backing av den tyske sexbutikk-kjeden Beate Uhse.

– Alle våre produkter er kompatible med det enkelte landets sharialovgivning. Vi selger ikke noe som kan oppfattes som krenkende, skriver selskapet i sine nettsider.