75 unge ledere til flerkulturell sommerskole

 
Foto: UN Geneva/Violaine Martin
United Nations Alliance of Civilizations (UNAOC) og EF Education First (EF) annonsert navnene på de 75 unge lederne som har blitt invitert til å delta på UNAOC-EF Summer School i New York i juni. 

Av de 75.000 som sendte inn søknad for å delta på UNAOC-EF Summer School, har nå 75 unge lederspirer blitt valgt ut. Samtlige vil reise til EFs campus i Tarrytown, New York, for å delta på arrangementet som finner sted fra 13. til 20. juni 2015.

Gjennom interaktive workshops, diskusjonsgrupper, foredrag og studieturer skal deltakerne bygge nettverk og diskutere hvordan vi kan oppnå positiv sosial endring gjennom økt fokus på tverrkulturelt samarbeid, skriver man i en pressemelding.

FNs representant fra UNAOC, Mr. Nassir Abdulaziz Al-Nasser (bildet) uttaler:

– Hvert år skaper de unge deltakerne på UNAOC-EF Summer School en helt unik opplevelse. Disse unge lederne setter fokus på viktige globale utfordringer og diskuterer hvordan vi kan gjøre verden til et bedre sted basert på felles verdier og samarbeid. Jeg ser frem til å møte årets inspirerende deltakere.

Gleder seg
Eva Kockum, president i EF Education First, sier man gleder seg veldig til å ta i mot de unge lederne til campusen i New York.

– Vi ser frem til å åpne verden gjennom utdanning ved å organisere denne tverrkulturelle og pedagogiske opplevelsen for deltakerne, sier hun.

Om United Nations Alliance of Civilizations
UNAOC ble etablert i 2005 av tidligere generalsekretær i FN, Kofi Annan, med mål om å øke tverrkulturell forståelse og skape samarbeid på tvers av kulturer og nasjoner. Vi lever i en sammenvevd verden der globalisering ofte står side om side med søken etter identitet.

Hvordan kan vi bekjempe ekstremisme, polariseringer og splittelser? Dette er noen av de globale utfordringene UNAOC arbeider for å løse. Lær mer om UNAOC på www.unaoc.org.

Om EF Education First
EF Education First (EF) ble etablert i 1965 med en misjon om å åpne verden gjennom utdanning, og er i dag verdens ledende internasjonale utdanningsorganisasjon. EF (www.ef.no) har hjulpet flere millioner studenter fra hele verden med å lære et nytt språk i utlandet. Med over 500 skoler og kontorer over hele verden, tilbyr EF blant annet språkkurs og språkreiser, utvekslingsprogrammer og utdanning i utlandet.

EF har også utviklet the English Proficiency Index (www.ef.no/epi/), verdens største sammenlignende test av engelskferdigheter.

Link til pressebildet.