Kritiserer politikere for lovløse tilstander

 
Foto: Frankie Fouganthin
– Kjære politikere. Om vi ikke gjør noe nå, kommer det til å gå rett til helvete, og i historiebøkene er det deres navn våre barn og barnebarn vil lese.
0Shares

I et knallhardt innlegg på Facebook forteller forfatteren, medieprofilen og eks-politimannen Martin Melin (bildet) hvorfor mange svenske polititjenestemenn og kvinner klager over jobben.

Han ber svenske politikere om nok penger til å å ta tilbake kontrollen over samfunnet slik at folk skal føle seg trygge igjen, skriver Nettavisen.

– Hvorfor lytter dere ikke til de tusentalls polititjenestemenn og kvinner som hver dag, med dårlig lønn og usle arbeidsforhold sliter med å passe på at samfunnet ikke helt kollapser, skriver Melin.

Lovløse områder
I Sverige er det særlig Rinkeby og Husby to av mange områder som svensk politi har listet opp som spesielt farlige og utsatte områder i Sverige.

I noen områder har politiet mistet helt kontrollen, skriver han videre.

– Det går ikke å la kriminelle element ta over område etter område i våre forsteder mens politiet «organiserer seg». Dette er områder vi aldri kommer til å få tilbake. Aldri. Det er tapt land, sier Melin.