Nye funksjoner og tjenester på Finnvenn.no

Etter en kort testperiode lanserer vi i dag Diskutèr, Dagbok, Chat og mange nye funksjoner på Finnvenn.no og Ishq.no.

Søker du ektefelle?

Er du på jakt etter en du kan gifte deg med? Vi har nå også lagt til mulighet for å søke etter ”Ektefelle.” Profilene til de som søker en ektefelle, har fått et annerledes design. Dette for å skille ut profilen fra andres. På denne måten gir vi de mest seriøse mulighet til å bruke tjenesten.

Oppgi status>

Du kan også velge ditt humør eller status hver gang du logger deg på. Det vil si, er du på jobb, hjemme eller med venner, eller bare kjeder deg kan du oppgi det slik at alle som besøker siden din kan lese statusen din akkurat i det øyeblikket.

Privat- og felles chat!

Du kan start direkte chat med andre brukere som er pålogget. Du trenger ikke å starte en ny program for å chatte med andre, bare klikk på “Inviter til chat” knappen og du er i gang!

I chat vinduet kan du se alle som er i chatten, og du kan klikke på brukernavnet for å lese i profilen.

Inviter til Blind date

Når du besøker en brukerprofil finner du en link som heter “Inviter til Blind date” nederst. Ved å klikke på den kan du skrive en melding og invitere vedkommende til date! Hvis personen akspeterer får du melding om dette, hvis ikke har vedkommende ignorert deg.

Disktuter i vei

I samarbeid med Utrop.no presenterer vi her diskusjonsforum. Nå kan du diskutere alt mellom himmel og jord. De siste tre diskusjoner som du har skrevet blir vist på profilen din. Når du leser gjennom diskusjoner kan du når som helts klikke på kallenavnet for å besøke vedkommendes profilen. Merk at diskusjoner også blir vist på Utrop.no.

Dagbok

Nå introduserer vi dagbok til våre brukere. Du kan skrive kun ett innlegg for hver dag, men som du kan redigere innleggene i ettertid. Du kan ikke skrive innlegg for dager som har allerede er gått. Når du klikker på linken ”Dagbok” kan du også lese de siste 10 innleggene.