Natt & Dag-redaktør beklager blasfemi i artikkel om muslim-sex

Redaktør Gaute Drevdal i Natt & Dag beklager at gratisavisa brukte en tekst fra Koranen i en illustrasjon i en sak om muslimske jenter og sex.

Gratisavisen Natt og Dag har i siste nummer skrevet en guide om hvordan få sex med muslimske jenter. Etter oppslaget har en gjeng pakistanske gutter angrep en mann som hadde samme navn som artikkelforfatteren.

Ingen er foreløpig pågrepet for ugjerningen, og politiet bekrefter nå at de har satt igang tiltak for å beskytte den virkelige journalisten som skrev artikkelen og redaktøren av Natt og Dag.

– Dette er et angrep på ytringsfriheten som er skremmende. Artikkelen er sterkt satirisk og harselerer i alle retninger mot våre fordommer. Den retter søkelyset på kulturelle konvensjoner og fordommer. Natt & Dag er imidlertid ikke tilhenger av blasfemi. Derfor beklager jeg bruken av teksten fra Koranen, sier Drevdal til Dagbladet.

Han understreker at avisas hensikt overhodet ikke var å angripe islam som religion. Samtidig avviser han at det nå er feigt å beklage artikkelen.

Her er noe sitater fra “guiden”:

De er overalt… Likevel virker det som en helt uoppnåelig drøm å hoppe til køys med en muslim. Men fortvil ikke. Her er Natt og Dags guide til deg som har lyst til å stifte intime bekjentskap med Muhammeds sønner og døtre”

“Muslimske jenter er like forskjellige som snøfnugg, og spenner fra de omskjærte og gjensydde kvinnene i Nordafrika, til de, i muslimsk målestokk, gladkåte tyrkiske tøytene.”

“Oi sann, vi holdt visst på å glemme grov sex. I de fleste kioskene som drives av pakistanere i Oslo gugner det over av porno med vestilige damer. Detaljerte skildringer som viser i detalj alle de tingene muslimske menn vil has oss til å tro at muslimske kvinner ikke kunne tenke seg å gjøre.”

“Enhver pakistansk gutt med vettet i behold vil forsøke å pule så mye han kan før han en dag blir prakket på en kone av familien.”

“Gå en tur rundt på Grønland øv inn det sure, litt hatske blikket pakistanske mødre sender ut i verden. Gi ham et av disse, og han vil straks bli spak. Det er nå du må få ham over på magen. Dra på deg strap-on-dildoen og penetrer ham. Da skjønner han hvem som er sjefen.”