Lansering av mangfoldsguider

1Shares

Kronikken «Fem refleksjoner om mangfold» publisert i Kampanje våren 2020 forfattet av Behnam Farazollahi, Aram Zakoob Vaughan, Umar Ashraf, Robert Radoli og Linn Johnsson ble startskuddet til en nødvendig og viktig debatt i reklamebransjen.

14. september 2021 kl. 12:00 presenterer Grafill, ANFO Annonsørforeningen, Kreativt Forum, Mediebyråforeningen og Kommunikasjonsforeningen resultatet av det siste årets samarbeid for å gjøre bransjen mer mangfoldig. På arrangementet blir guidene for mangfoldsstrategi og rekruttering vist frem. Det blir også en dialog om hvordan arbeidet startet.

Vidar Singh fra mangfoldsbyrået Vi er OSS avslutter med å snakke om hvordan de selv jobber med mangfoldsstrategi og rekruttering. Se fullstendig program nedenfor.

– Vi håper disse guidene kan være til hjelp for alle som vil skape en mer mangfoldig bransje. Virksomheter bør sette seg mål for mangfoldsarbeidet og bli bevisst hva man ønsker å oppnå. For mange kan det være krevende å komme i gang med en mangfoldsstrategi, men vi håper guiden kan være til hjelp i arbeidet. I tillegg er det kjempeviktig å tenke mangfold når man rekrutterer, og vi håper guiden kan gi nyttige tips når man skal i gang med en rekrutteringsprosess, sier Therese Manus, daglig leder i Kommunikasjonsforeningen.

Arrangementet blir strømmet direkte fra Grafills lokaler. Påmelding her: grafill.hoopla.no/sales/2112752012

Program:

12:00 – Lene Renneflott ønsker velkommen

12:05 – Therese Manus i dialog med Umar Ashraf og Aram Zarkoob Vaughan – forteller historien om hvordan dette arbeidet har startet og hvorfor det er viktig at bransjeorganisasjonene står samlet

12:25 – Presentasjon av guide for mangfoldsstrategi

12:35 – Presentasjon av guide for rekrutteringsstrategi

12:45 – 13:00 – Vidar Singh fra Vi er OSS forteller hvordan de selv jobber med mangfoldsstrategi og rekruttering