Jovan Pavlovic // The Kuraybers

Author Recent Posts Claudio CastelloJournalist i Utrop Latest posts by Claudio Castello (see all) Oslo Mela klare med årets første artister - 26.04.2024 Kommunikasjonssvikt på sykehus med fatale følger - 26.04.2024 Innvandrerdøtre lykkes både i jobb og utdanning - 25.04.2024 Jovan Pavlovic Jovan Pavlovic er en av de mest ettertraktede akkordeonister i Norge i dag. […]
Jovan Pavlovic
Jovan Pavlovic er en av de mest ettertraktede akkordeonister i Norge i dag. Årets «Bykunstner» kåret av Trondheim kommune kommer for første gang til oss med sitt helt ferske soloprosjekt og mange kommer til å få seg en musikalsk overraskelse! Alene med sitt akkordeon og sine lydeffekter fører Jovan oss inn i en helt ny musikkverden hvor han strekker og tøyer grenser for dette instrumentet.
Alle låtene er komponert av Jovan og her får vi oppleve alt fra det mest sårbare og enkle til det store og komplekse. Musikken er melodiøs og lett tilgjengelig; fylt av rytmikk, improvisasjon, og innflytelser fra Afrika, Balkan, Skandinavia mm.
Ikke gå glipp av denne unike musikkopplevelsen!
The Kuraybers
Serbia, Bulgaria, Norge og Polen, Spania og Bosnia møtes i et internasjonalt stjernelag av musikere. The Kuraybers fremfører folkemusikk fra hele Europa, fra Katalonias hvite strender via Norges dypeste daler, til Balkans kulturelle smeltedigel.
Musikken de fremfører inkorporerer elementer fra deres ulike kulturelle bakgrunner og blander dette med innslag fra jazz-, klassisk- og samtidsmusikk. The Kuraybers sørger alltid for god stemning og er et band som når et bredt spekter av tilhørere uavhengig av alder, nasjonalitet eller musikalsk tilhørighet. Siden unnfangelsen i 2013 har The Kuraybers opptrådt med Kringkastingsorkesteret på Telenor Arena og på festivaler over hele Europa. Velkommen til en forrykende musikkfest med Europa som dansegolv!
The Kuraybers består av:
Daniel Lazar (Serbia) – fiolin, Almir Meskovic (Bosnia) – trekkspill, Greg Miszczyszyn (Polen) – trekkspill, Espen Wensaas (Norge) – gitar, Bjørnar Kaldefoss Tveite (Norge) – kontrabass, Boris Iochev (Bulgaria) – trommer
Tid: 22.10, kl. 19.00.
Sted: Drammens Teater.