Las Karamba

18Shares

Las Karamba er en flerkulturell blanding mellom Venezuela, Cuba, Catalonia, Frankrike og Argentina. Bandet kombinerer elegant ulike stilarter som son, cha-cha-cha, salsa og timba med rap og urban musikk. De formidler det tradisjonelle og gir det nye, sterke farger.

Disse seks kvinnene representerer hver sine sterke migrasjonshistorier. Orkesteret ble etablert i 2018 i Barcelonas gater midt i kaos og storbystress: en gruppe musikanter som hadde bestemt seg for å bekjempe frykten, jakte på egne muligheter i kraft av sine talenter, og dermed endre sin egen livshistorie. Ved hjelp av sin musikalske arv ville de nå sitt potensial og styrke kvinners rolle i musikklivet. Las Karamba ønsker å spre et budskap som kan booste nye generasjoner og øke bevisstheten blant lytterne, samtidig som de gir glede og energi til publikum. De er stemmen til kvinnene som gjennom musikkhistorien forble stille og dvelte i skyggene, men som har så uendelig mye å fortelle oss idag.

DjMami
Før og etter konserten med Las Karamba, får vi oppleve DjMami. Hun tilhører den feminine timbaduoen Casa de La Timba basert i Malmø. Casa de La Timba ønsker å løfte og inspirere andre kvinner,  samt å spre den kubanske musikken. De har spilt aktivt siden 2018 på nattklubber, konserter og på festivaler i Sverige, Norge, Danmark og Serbia.

Tid: 04.03, kl. 20.30
Sted: Riksscenen, Trondheimsveien 2