Da bhangra overtok oslo

Author Recent Posts Alfredo Biamont Latest posts by Alfredo Biamont (see all) Etterlyser fokus på andre faktorer enn kultur og religion som årsaker til høy smitte - 22.04.2021 Sanitære kontrollregler styrkes i Oslo byggeplasser - 02.03.2021 Årets ERAS festival finner sted 24. og 25. august - 03.08.2019 Lørdag 27. august var datoen da “The Crown […]

Lørdag 27. august var datoen da “The Crown Prince of Bhangra”, Jazzy B, skulle opptre i hovedstaden. Over 1 000 bhangra-fans hadde funnet veien til Sentrum Scene. Etter å ha ventet i en lang kø i en time fikk publikum endelig lov til å gå inn i lokalet. På plakaten ble det oppgitt at konserten skulle begynne klokken 19.00, men det skjedde aldri! Det var først klokken 19.30 at dørene ble åpnet for publikum. Etter å ha ventet i en drøy halvtime startet konserten med danseinnslag fra fire forskjellige dansegrupper fra Punjab. En av de var den velkjente barnegruppa “Aapna Punjab”. Ungguttene ble godt likt av publikum, både store og små storkoste seg med punjabi dans.
Plutselig er øyeblikket kommet, et øyeblikk alle har ventet på. Jazzy B er på vei til scenen om noen få strakser.
Publikum klarer ikke å vente i spenning mer og i salen blir det ropt ”Jazzy B, Jazzy B”.
Og der står han, på scenen med sin UK inspirert jeans og en kul sort skjorte. Publikum hyler og skriker mens Jazzy B gjør seg klar til å rocke Oslos publikum med “Mitra De Naal”. Det skulle ikke mye til før publikum var med og sang låtene som ble fremført av Jazzy B. Han fortsatte med å synge sine velkjente låter fra hans gamle og nye album.
Kveldens høydepunkt var sangene “Jine mera dil lutyia” og “Romeo” fra hans siste album.
De sistnevnte sangene er blitt spilt på flere lister i Storbritannia og ligger på første plass i nesten hele India.
Det var “fyrverkeri” på scenen, og hele Sentrum Scene danset bhangra. Jazzy B har aldri vært bedre! Her fikk publikum se og høre en person som virkelig har gjort det stort i bhangra-industrien. Jazzy B skrøt Norges publikum opp i himmelen og var strålende fornøyd med dagens opptreden. Etter å ha underholdt publikum i ca. en time tok han en pause, og fetteren hans, Garvinder, overtok for de neste 10 minuttene. Med en litt svak fremførelse av sin kommende singel klarte han å få publikum til å fortsette å danse. Etter å ha tatt en liten pause kom Jazzy B tilbake kledd i et gult “Bhangrakostyme” med masse glitter på.
Han startet med sangen mange hadde ventet på, “Surma.”
Jazzy B sparte ikke på energien i det hele tatt og ga en 100% opptreden. Dette var en av de beste konsertene som er blitt arrangert i den siste tiden. Arrangørene kan være godt fornøyd med sin debutkonsert, men kunne tenke på en ting til neste gang: La artisten være på scenen mer enn to timer. Jazzy fikk totalt fremført 12 sanger, dette kunne vært et mye mer vellykket show dersom artisten fikk muligheten til å fremføre flere sanger. Slutt, men ikke minst så var virkelig 27. august en dato alle bhangrafans burde ha merket seg.
Det var en storartet “Bhangra Night”.